Kiire ja lihtne argiõhtu supp.
2 viilutatud küüslauguküünt
1 sektoriteks lõigatud väike sibul
2 porgandit
2 kartulit
2 sl kvaliteetset õli
8 dl vett
400 g purk konservitud purustatud tomateid
1 kala- või aedviljapuljongikuubikut
purustatud musta pipart
1 loorberileht
400 g tursa- või muud valge kala fileed
2 hakitud marineeritud kurki
10-15 rohelist oliivi
2 sl hakitud tilli
hakitud sibulapealseid
hapukoort
Lõika kartul ja porgand poolratasteks, sibul sektoriteks. Kuumuta aedvilju pidevalt segades õlis paar minutit.
Lisa vesi, tomatid, puljongikuubik, pipar ja loorber. Hauta.
Võta loorberileht välja, lisa tükeldatud kala ja lase kalal 2-3 minutit haududa.
Lisa ülejäänud ained, maitsesta. Tõsta keedunõu pliidilt ja lase kaane all paar minutit seista.
Serveerimisel paku juurde hapukoort ja rukkileiba.
Nipid ja soovitused:
Pereköögi retsept. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
meeldib :)
Kalaseljanka
Kiire ja lihtne argiõhtu supp.