Siin salatis on kasutatud nii kuum- kui ka külmsuitsukala.
600 g meelepärast kuumsuitsukala
2 külmsuitsutatud heeringafileed või 1 külmsuitsumakrell ehk skumbria
1 sibul
200 g hapukoort
200 g majoneesi
hakitud maitserohelist
Lõika puhastatud kalad väikesteks tükkideks. Lisa peeneks hakitud sibul.
Sega soolaga maitsestatud hapukoore ning majoneesiga. Puista peale hakitud tilli ja pane tunniks ajaks külmkappi.
Serveeri röstitud rukkileivaga. Peeter Kardi retsept ilmus ajalehes Postimees Arter 18.5.2002. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja llse Metsamaa.
väga maitsev ja sibulaga ei mksa koonerdada ;)
Liilia tegi sellise pildi ka:
mina lisasin veel kodujuustu. Värske kartul ja paks võikiht rukkileival on kohustuslik :)
Kuum- ja külmsuitsukalasalat
Siin salatis on kasutatud nii kuum- kui ka külmsuitsukala.