7,5 dl lumekrabi makrat
450 g keedetud kooritud krevette
1,2 dl hakitud varssellerit
4 sl hakitud talisibulat või rohelist sibulat
4 sl hakitud rohelist paprikat
2 sl sidrunimahla
Majoneeskaste:250 ml majoneesi
4 sl ehk 60 ml küüslaugu-tšillikaste (nt Huy Fong Chili Garlic Sauce)
Soovi korral murra lumekrabi väiksemateks tükkideks ja haki krevetid.
Sega suures kausis lumekrabi, krevetid, hakitud seller, roheline sibul, paprika. Nirista peale sidrunimahl, sega läbi.
Sega kastme ained omavahel, siis sega ülejäänd komponentidega.
Retsept mugandatud siit.
Minnesota Crab Louie
Minnesota osariigis armastatud "Crab Louie" surimi-versiooni võib serveerimisele eelneval päeval valmis teha ja kinnises karbis külmkappi panna.
"Crab Louie" on tuntud ka kui "Crab Louis salad" või "the King of Salads" ja retsepti tuntakse USA läänerannikul juba 20. sajandi algusaastatel. Näiteks San Francisco Solari restoranis serveeriti seda juba 1914. aastal! Ideaalis tehakse seda Dungeness krabi lihast, aga rasketel aegadel sobib ka surimi-krabi.