Mahlase kohupiimatäidisega rullbiskviit maitseb nii suurtele kui ka väikestele.
4 muna
1,5 dl suhkrut
0,75 dl nisujahu
0,75 dl kartulitärklist
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl kollajuurt ehk kurkumit
2 purki konservituf mangot (à 425/225 g)
2 topsi Valio mango-granadilli kohupiimakremi (à 200 g; Valio Keittiön maustettua rahkaa mango-passio)
söödavaid lilleõisi
Valmista esmalt biskviit. Selleks vahusta munad suhkruga kohevaks heledaks vahuks.
Sega kuivained omavahel, siis sõelu õrnalt segades munavahu hulka.
Määri tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 10 minutit.
Puista puhtale küpsetuspaberilehele suhkrut, siis kummuta küpsetatud biskviit küpsetsupaberile. Eemalda "küpsetatud" küpsetuspaber.
Lõika konservitud mangod õhukesteks viiludeks. Laota biskviidile.
Vahusta rõõsk koor ja kohupiim kreemjaks. Määri mangoviiludele.
Siis keera biskviit rulli. Sõelu valmis koogile tuhksuhkrut.
Serveeri koos kohviga.
Retsept siit.
Mangorulltort
Mahlase kohupiimatäidisega rullbiskviit maitseb nii suurtele kui ka väikestele.