Seenesupp

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 l vett

2 sl odrakruupe või riisi

25-30 g margariini

1 sibul

150 g värskeid või kupatatud seeni - nt

puravikke või kukeseeni

3-4 kartulit

soola

1-2 tomatit

2 sl hapukoort

tilli või peterselli

Valmistamine

Keeda kruubid või riis vees peaaegu pehmeks.
Lõika kartulid viiludeks, lisa supile.
Lõika sibul ja seened ribadeks ja hauta rasvaines. Lisa supile. Keeda supp valmis ja maitsesta soolaga.
Vahetult enne serveerimist lisa tükeldatud tomatid, hapukoor ja maitseroheline.

Retsept on Salme Masso raamatust "Kodu ja perekond" 1977

LISA KOMMENTAAR