Koreapärane lihtne kanaroog.
450 g kanafileed või kintsuliha
3 sl sojakastet
1 sl sidrunimahla
1 sl pruuni suhkrut
1 sl riisiveini või mirinit
1 sl hakitud/roovotid küüslauku
1 tl riivitud ingverit
1 sl seesamiõli
1-2 tl gochujang-tšillipastat soovi korral
purustatud musta pipart
0,5 tl röstitud seesamiseemneid
jasmiiniriisi
aurutatud või vokitud paksoid
Lõika kanaliha u 2 cm tükkideks.
Sega marinaadiained omavahel, sega, kuni suhkur on sulanud. Kalla marinaad kanatükkidele ja lase 30 minutit maitsestuda.
Siis prae pannil keskmisel kuumusel ümberringi kuldseks, kanatükke aeg-ajalt pöörates. Olenevalt panni suurusest võib seda teha ka kahes jaos.
Kui kanatükid on läbinisti küpsed, siis kalla marinaad pannile ja kuumuta veel mõned minutid.
Serveeri nt keedetud riisi ja pannil praetud viilutatud paksoiga.
Retsept mugandatud siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Tegin kaks päeva järjest, sest ühelegi pereliikmele ei tundunud, et nad said esimese korraga isu täis :D
Ma olen nüüdseks veel 2 korda teinud, perel ei saa veel isu täis :D
Dak Bulgogi
Koreapärane lihtne kanaroog.