Veidi lihtsustatud versioon Korea bulgogi-nimelisest roast. Serveeri riisi, kreemja tšilli-küüslaugu-majoneeskastmega ja salatilehtede ning redisesalatiga.
Lõika kanaliha umbes 2 cm suurusteks tükkideks. Sega ülejäänud komponentidega ja lase vähemalt 20 minutit või üle öö külmkapis maitsestuda.
Redisesalati jaoks puhasta redised, siis lõika õhukesteks viiludeks (nt köögimandoliiniga). Lõika talisibul õhukesteks viiludeks. Sega kausis riisiäädikas ja suhkur. Kui suhkur on sulanud, siis lisa redised ja talisibul ja lase 15 minutit seista.
Keeda riis vastavalt pakendi juhistele (4 portsjonit).
Sega majoneeskastme ained omavahel.
Prae kanalihatükid pannil kuldseks ja küpseks.
Serveerimiseks tõsta iga salatilehe keskele kana, redisesalatit ja majoneeskastet. Serveeri riisiga.
Kana bulgogi
Veidi lihtsustatud versioon Korea bulgogi-nimelisest roast. Serveeri riisi, kreemja tšilli-küüslaugu-majoneeskastmega ja salatilehtede ning redisesalatiga.