Kana bulgogi

Veidi lihtsustatud versioon Korea bulgogi-nimelisest roast. Serveeri riisi, kreemja tšilli-küüslaugu-majoneeskastmega ja salatilehtede ning redisesalatiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

600 g kanakintsuliha

1 sl gochujang-tšillipastat

4 sl Jaapani sojakastet

2 sl suhkrut

1 sl seesamiõli

3 riivitud küüslauguküünt

Salat:

u 300 g rediseid

2 talisibulat

2 sl riisiäädikat

1 sl suhkrut

Majoneeskaste:

1 dl majoneesi

0,5 sl gochujang-tšillipastat

1 tl seesamiõli

1 riivitud küüslauguküüs

Lisaks:

keedetud jasmiiniriisi või suširiisi

Valmistamine

Lõika kanaliha umbes 2 cm suurusteks tükkideks. Sega ülejäänud komponentidega ja lase vähemalt 20 minutit või üle öö külmkapis maitsestuda. 

Redisesalati jaoks puhasta redised, siis lõika õhukesteks viiludeks (nt köögimandoliiniga). Lõika talisibul õhukesteks viiludeks. Sega kausis riisiäädikas ja suhkur. Kui suhkur on sulanud, siis lisa redised ja talisibul ja lase 15 minutit seista.

Keeda riis vastavalt pakendi juhistele (4 portsjonit). 

Sega majoneeskastme ained omavahel. 

Prae kanalihatükid pannil kuldseks ja küpseks. 

Serveerimiseks tõsta iga salatilehe keskele kana, redisesalatit ja majoneeskastet. Serveeri riisiga. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR