Rääbisemarjapitsa

Luksuslik rääbisemarjapitsa sobib hästi jookide kõrvale.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 punane sibul

1 dl hapukoort (nt Saare)

1 sidrun

80 g rääbisemarja

hakitud värsket tilli või murulauku

soola ja musta pipart

Lisaks:

400 g pitsatainast

75 g Västerbottensost® või Parmesani juustu

1 dl hapukoort (nt Saare)

Valmistamine

Kuumuta ahi 225 kraadini. 

Rulli pitsatainas õhemaks, aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri peale hapukoor, siis puista peale riivitud juust. Küpseta 10-15 minutit. 

Katte jaoks haki punane sibul peeneks. Haki murulauk.

Võta pitsa ahjust välja, puista peale punane sibul ja murulauk. Tõsta pitsa peale hapukoore- ja kalamarjakuhjakesi. Siis riivi peale veidi sidrunikoort, jahvata veskist peale pipart ja puista peale veidi soolahelbeid. 

Lõika tükkideks ja serveeri.

Nipid ja soovitused:

Loe veel:

Retsept siit. Vaata ka seda varianti ja seda varianti.

LISA KOMMENTAAR