Külluslik viinerisupp

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

300 g viinereid

3 sl võid

1 tl karripulbrit

1 tl kuivatatud Herbes de Provence'i või kuivatatud peterselli

soola ja musta pipart

0,5 tl tavalist paprikapulbrit või suitsupaprikat

400 g külmutatud supiköögivilju (sh kartulit)

8 dl vett

125 g sulatatud juustu (nt Koskenlaskija Voimakas)

1 väike purk konservitud maisi

Valmistamine

Lõika viinerid viiludeks, pruunista potis võis kergelt läbi.

Lisa potti maitseained ning supiköögiviljad. Prae läbi.

Lisa keev vesi, keeda u 10 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. 

Lisa jaokaupa sulatatud juust ning sega ühtlaseks. 

Viimasena lisa nõrutatud ja loputatud mais. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR