4 sl õli
500 g väherasvast veisehakkliha
125 ml Teriyaki kastet/marinaadi
2 tl maisitärklist
500 g külmutatud voki-aedvilju
450 g keedetud pikateralist riisi (keedetud kaal)
Lõika 2 talisibulat õhukesteks viiludeks. Ülejäänud 2 talisibulat lõika pikkadeks peenikest ribadeks ja pane jääkülma vette, kus need krussi tõmbuvad.
Kuumuta õli suurel vokk- või praepannil tugeval kuumusel.
Lisa hakkliha ning prae segades umbes 5 minutit.
Sega teriyaki marinaad ja maisitärklis ühtlaseks, siis lisa pannile. Sega.
Lisa vokisegu.
Kata pann kaanega ning kuumuta umbes 5 minutit, aeg-ajalt segades, kuni köögiviljad on läbi küpsenud.
Kuumuta riis mikrolaineahjus, siis sega hulka hakitud roheline sibul. Jaota serveerimisnõudesse, tõsta peale teriyaki-veiseliha.
Kaunista talisibularullidega.
Retsept mugandatud siit.
Teriyaki riis ja veisehakkliha
See vokiroog oli Austraalias 2024. aasta lõpus väga popp ('viraalne').