Ahjulavašš küüslauguse juustukattega

Maitseküllane trio - krõbe lavašš, ahjusoe veniv juust ja küüslaugune majonees.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 õhuke lavašš

200 g majoneesi

2-3 tl sinepit

2 purustatud küüslauguküünt

hakitud värsket maitserohelist - nt

basiilikut või peterselli või tüümiani

250 g riivitud juustu

Valmistamine

Laota lavašš ahjuplaadile laiali, vajadusel lõika servad ära, et lavašš paremini mahuks. 

Sega kausis majonees, sinep ja purustatud küüslauk ning määri lavašile. Laota peale hakitud ürdid ja kata riivjuustuga.

Küpseta kuumusel 230 kraadi 15 minutit, kuni juust on kergelt pruunikas ja lavaši servad krõbedad.

Maitseb eriti hästi ahjusoojalt, kuid sobib söömiseks ka külmalt.

Loe veel:

Andra Kalda retsept, mugandatud. 

LISA KOMMENTAAR