Kui šiitake-seente jalad on puised, siis lõika need maha ja viska komposti. Šiitaked lõika paksudeks viiludeks. Kuningservikud lõika viiludeks. Shimeji-seentelt lõika alumine ots ära, siis eralda seened üksteisest.
Kuumuta õli pannil tugeval tulel. Lisa seened pannile ning prae mõned minutid, kuni seened on pehmenenud.
Lisa hakitud küüslauk ja kuumuta minu aega. Lisa ingver ja sojakaste ning sega läbi. Maitsesta soola-pipraga, siis sega veel korralikult läbi.
Puista peale roheline sibul ja serveeri.
Nipid ja soovitused:
Gluteenivaba versiooni jaoks kasuta Tamari-sojakastet.
Algretseptis oli kasutatud oliiviõli ja võid, aga jätsime või välja.
Seened Jaapani moodi
Siin retseptis on kasutatud värskeid šiitake seeni, shimeji-seeni ja kuningservikuid.