1,5 sl oliiviõli
4 viilutatud talisibulat
400 g purk konservitud oasegu (mixed beans in water)
1 sl chipotle pastat
100 g riivitud Cheddari't või muud juustu
4 sl hapukoort soovi korral
1 laimi mahl soovi korral
peotäis värsket koriandrit soovi korral
Kuumuta ahi 120C (pöördõhuga 100C).
Kuumuta 0,5 sl õli praepannil keskmisel tulel. Lisa talisibul ja kuumuta 2 minutit, kuni sibul pehmeneb.
Lisa oad ja chipotle pasta, sega. Tambi oad pudrunuia abil katki, siis tõsta oad taldrikule.
Pühi pann puhtaks.
Lisa 0,5 sl õli, kuumuta. Lisa tortilja, sellele laota õhuke kiht riivitud juustu. Tõsta peale pool oasegust, siis puista peale veel juustu. Tõsta peale teine tortilja. Vajuta spaatliga täidis kokku ja küpseta 3-4 minutit, kuni tortilja on alt kuldne. Pööra quesadilla ümber ja küpseta ka teiselt poolt 3-4 minutit.
Tõsta ahjuplaadile ja hoia ahjus sööjas, kuni valmistad järgmise quesadilla.
Lõika valmis quesadillad neljaks sektoriks, nirista peale hapukoort ja puista peale hakitud koriandrit.
Serveeri.
Retsept siit.
Quesadillad köögiviljadega
Super easy, cheap and quick to make, quesadillas are what you need when you're so hungry you could eat your own face. You've probably got all the ingredients for these veggie quesadillas in your cupboard and fridge right now.