45 g päikesekuivatatud tomateid
0,5 sl miso-pastat
1 tl tšillipastat
800 ml köögiviljapuljongit
2 portsu ramen-nuudleid
1 sl õli
0,5 suvikõrvitsat
50 g suhkruherneid
0,25 porrut
150 g mungoa idandeid
3 sl sojakastet
1 sl seesamiseemneid
Trimmi brokolinid ja suhkruhernekaunad, lõika suvikõrvits ja porru pikuti pooleks ja seejärel tükkideks, viiluta spargel ja talisibulad diagonaalis.
Pane päikesekuivatatud tomatid, misopasta, tšillipasta ja 30 ml ehk 2 sl köögiviljapuljongit sügavasse kaussi. Püreesta saumikseriga ühtlaseks pastaks.
Blanšeeri brokolinit keevas vees 2 minutit, siis tõsta natukeseks jääkülma vette, siis nõruta.
Keeda ramen-nuudlid vastavalt pakendi juhistele, Siis nõruta ja pane 2 ramen-kausi sisse.
Kuumuta vokk- või suur praepann tugeval tulel. Lisa õli ja kui õli on kuum, voki suvikõrvits, suhkruherned, porru, brokolini, spargel ja mungoaidandid läbi, aga jäta köögiviljad veel krõmpspehmeks.
Lisa sojakaste, kuumuta segades läbi.
Kuumuta eraldi potis ülejäänud puljong tasase keemiseni. Lisa päikesekuivatatud tomati pasta ning vispelda ühtlaseks. Tõsta kuum puljong nuudlitele, nuudlid haruta söömispulkade abil lahti.
Siis tõsta peale vokitud köögiviljad, kõige peale puista talisibul ja seesamiseemned.
Allikas: Wagamama Your Way: Fresh Flexible Recipes For Body And Mind.
Moyashi soba
Wagamama restoraniketi retsept.