Dubu jorim (두부조림 ehk Korea tofuroog, kus kõva tofu esmalt praetakse pannil kergelt läbi ja siis hautatakse sojaleemes. Populaarne roog lõunasöögikarpides (dosirak, 도시락).
Lõika tofu u 1 cm paksusteks viiludeks, patsuta köögipaberiga kuivemaks.
Sega kõik kastmeained omavahel.
Kuumuta õli suurel mittenakkuval praepannil. Aseta tofuviilud ettevaatlikult pannile ja prae keskmisel kuumusel umbes 3-4 minutit, kuni tofu on kergelt kuldne. Siis pööra ringi ja prae ka teiselt poolt kuldseks (3-4 minutit).
Kalla kaste tofuviiludele ning tõsta veidi tofuviile, et kaste ka tofu alla satuks. Lase 3-4 minutit tasasel tulel podiseda, siis pööra tofuviilud ümber ja lase veel 1-2 minutit kastmes podiseda.
Dubu Jorim (Korea tofuroog)
Dubu jorim (두부조림 ehk Korea tofuroog, kus kõva tofu esmalt praetakse pannil kergelt läbi ja siis hautatakse sojaleemes. Populaarne roog lõunasöögikarpides (dosirak, 도시락).