Portulakisalat balsamico-kastme, kreeka pähklite ja fetajuustuga

Eelroaks või lisandiks

Kogus
kahele kuni kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

suur punt portulakki

150 g fetajuustu

1 punane sibul

0,5 pikka kurki

peotäis Kreeka pähkleid

Salatikaste:

1,5 sl palsamiäädikat

1 sl vedelat mett

2,5 sl vääris-oliiviõli

0,5-1 tl Colemans sinepit

näpuotsaga soola

Valmistamine

Pese ja puhasta portulak. Koori kurk, lõika viiludeks. Koori sibul ja lõika õhukesteks viiludeks. Pane kaussi, puista peale Kreeka pähklid.

Sega salatikastme jaoks sinep, mesi ja balsamico, siis nirista juurde õli ja maitsesta kergelt soolaga. Nirista vahetult enne serveerimist salatile. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR