Räimesalat

Jane Klasmanise retseptisoovitus.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

Räimed:

500 g räimefileed

100 g riivsaia

1 muna

soola ja musta pipart

praadimiseks õli

Salat:

keedetud riisinuudleid

100 g värsket kurki

100 g kirsstomateid

magusvürtsikat salatikastet

50 g rohelist salatit

Peale:

röstitud seesamiseemneid

Valmistamine

Klopi munad lahti ning maitsesta soola ja pipraga. Seejärel paneeri kala, keerutades seda kõigepealt munas ning siis riivsaias. Prae kuumal pannil kuldseks.

Sega nuudlid, kurk, tomat ja kaste omavahel.

Laota roheline salat taldrikule põhjaks, peale nuudlisegu ning kõige peale praetud kala. Raputa üle seesamiseemnetega.

Retsept ja foto: Jane Klasmanis

LISA KOMMENTAAR