Lihtne kroonimiskana

1952. aastal serveeritud “Coronation Chicken” lihtsam versioon.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g keedetud või küpsetatud kanafileed, ribastatud

Kaste:

6 sl head majoneesi

2-3 tl mahedamaitselist karripulbrit

0,25 tl kaneeli

1-3 sl rosinaid

2-3 sl mangotšatnit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Sega majonees, karripulber, kaneel, tšatni ja rosinad omavahel, maitsesta pipraga.

Ribasta kanaliha, sega kastme hulka. Vajadusel lisa lusikatäis või kaks vett, et saaksid pehmema salati.

Serveeri salatina, mundrikartuliga, võileivakattena.

Nipid ja soovitused:

  • Säilib kuni 2 päeva külmkapis kinnises karbis. 
  • Algretsepti juures soovitatakse kommentaarides "lahjendada" majoneesi kas hapukoore või kreeka jogurtiga, kaunistada röstitud mandlilaastudega, asendada rosinad kuivatatud jõhvikatega.
  • Algretsepti juures soovitatakse kommentaarides kana mitte liiga peenikeseks ribastada.
  • Algretsepti juures soovitab üks kasutaja kana asemel hoopis keedetud muna kasutada.

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 08.05.2023 15:43

Tegime seda täna kokandusringis "Hõbekulp". Prouad serveerisid salatina, oli mõnus. Kindlasti on hea ka siis, kui kana kastmesse ribastada.