Koorene pasta musta küüslauguga

Kogus
kahele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

200 g spagette või linguine pastat vms

praadimiseks õli

1 sibul

2 küüslauguküünt

4-6 musta küüslaugu küünt

400 ml toidukoort või vahukoort

100 g kirsstomateid

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

riivitud parmesani juustu

Valmistamine

Keeda pasta al dente. 

Samal ajal haki sibul ja mõlema küüslaugu küüned. Kuumuta pannil veidi õli ning prae sibulat tasasel tulel 4-5 minutit. 

Lisa tavaline küüslauk, prae minut aega.

Lisa hakitud must küüslauk ja toidukoor. Kuumuta keemiseni ja lase minut aega tasakesi podiseda. Maitsesta soola-pipraga.

Lisa poolitatud kirsstomatid.

Kurna keedetud pastaroog, lisa samuti pannile. Sega ning kuumuta mõned minutid, kuni kaste on parajalt kreemjas ja tomatid kergelt küpsed.

Serveeri riivitud parmesani ja värske lehtpeterselliga.

Loe veel:

Allikas: Must Umami

LISA KOMMENTAAR