200 g spagette või linguine pastat vms
praadimiseks õli
1 sibul
2 küüslauguküünt
4-6 musta küüslaugu küünt
400 ml toidukoort või vahukoort
100 g kirsstomateid
soola ja musta pipart
riivitud parmesani juustu
Keeda pasta al dente.
Samal ajal haki sibul ja mõlema küüslaugu küüned. Kuumuta pannil veidi õli ning prae sibulat tasasel tulel 4-5 minutit.
Lisa tavaline küüslauk, prae minut aega.
Lisa hakitud must küüslauk ja toidukoor. Kuumuta keemiseni ja lase minut aega tasakesi podiseda. Maitsesta soola-pipraga.
Lisa poolitatud kirsstomatid.
Kurna keedetud pastaroog, lisa samuti pannile. Sega ning kuumuta mõned minutid, kuni kaste on parajalt kreemjas ja tomatid kergelt küpsed.
Serveeri riivitud parmesani ja värske lehtpeterselliga.
Allikas: Must Umami
Koorene pasta musta küüslauguga