Serveeri väikeseid jogurtipannkooke meelepärase soolase või magusa lisandiga.
5 dl maitsestamata jogurtit
2 muna
150 g nisujahu (u 2,5 dl)
1-2 sl suhkrut soovi korral
paar näputäit söögisoodat
näpuotsaga soola
3 sl õli
Klopi (ära mikserda) tainakomponendid kokku.
Küpseta pannil madalal kuumusel praadides väikesed lusikakoogid, serveeri toatemperatuuril.
Juurde sobib nt heeringakaaviar. Retsept ilmus ajakirjas Eesti Naine (1/2000, Maire Suitsu). Pildi tegi Kaare.
Lihtsad koogid, mis maitsesid päris head, kuid vajavad kindlasti mingit lisandit (magusat või soolast).
Ülleka saadetud foto:
Ilusad ja maitsvad koogid!
Tehtud, tulid ilusad ja maitsvad!
Lusikakoogid
Serveeri väikeseid jogurtipannkooke meelepärase soolase või magusa lisandiga.