Heeringasalat röstitud leiva peale

Peenekoeline heeringasalat maitseb hästi röstitud rukkileival ning sobib eelroaks.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

200 g VIČI õlivaba heeringafileed

1 väike punane sibul või tavaline sibul

1 õun

2 marineeritud kurki

2 sl sidrunimahla

2 sl oliiviõli

purustatud musta pipart

Serveerimiseks:

6 viilu leiba

sibulapealseid

Valmistamine

Lõika heeringafilee, õun, punane sibul ja marineeritud kurk hästi väikesteks tükkideks.

Sega kausis tükeldatud komponendid, sidrunimahl ning õli. Maitsesta musta pipraga.

Aseta röstitud rukkileivaviilule ning kaunista rohelise sibulaga.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa

LISA KOMMENTAAR

Dee
postitatud 10.05.2010 00:52

Väga maitsev! :)