Burrata Caprese

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

120 g burrata juustu

4 küpset tomatit õhukeste viiludena

10-12 basiilikulehte

3 sl külmpressitud oliiviõli

1 sl palsamiäädikat

soola ja musta pipart

Valmistamine

Aseta burrata-juustupall serveerimisnõu keskele. Säti tomativiilud ümber juustupalli, soovi korral pane iga tomativiilu vahele ka basiilikuleht. 

Nirista peale oliiviõli ja balsamico, maitsesta soola ja pipraga. Lase paar minutit maitsestuda.

Nipid ja soovitused:

  • Serveeri crostini või röstitud juuretisesaiaga. 
  • Serveeri itaaliapärase lihavalikuga
  • Salat on kõige maitsvam kohe peale valmistamist. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR