2 küpset, ent mitte väga pehmet mangot
4 tl pruuni suhkrut
4 tl tumedat rummi (nt Havana Club)
1 sektoriteks lõigatud laimi
Lõika mangod mõlemalt poolt piki kivi pooleks, nii et saad neli mangopoolikut. Tee terava noaga mango viljalihasse risti-rästi sisselõiked (koor jäta terveks!) Tee sama teise mangoga.
Aseta mangopoolikud väikesesse ahjuvormi teineteise kõrvale. Riputa igale mangopoolikule 1tl pruuni suhkrut ning 1tl rummi.
Pane kuuma grillahju ning küpseta umbes 7-8 minutit, kuni mangod on küpsed ja suhkrukiht kergelt karamellistunud.
Serveeri laimiga.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.
Mulle maitses, aga järgmine kord lisan mangole fariinisuhkurt rohkem (ilmselt oleneb see mango suurusest).
Olen ka teinud (pilt aastast 2010):
Sai väga maitsev, kõik sõid heameelega! Teeks teinekordki!
Mulle kohe väga maitses :)
Oi kui hea see välja näeb...tuleb kindlasti proovida!
Grillitud mango
Imelihtne puuviljadessert suvistele aiapidudele.