kuivik- ehk näkileiba või soolaküpsiseid ehk kreekereid
köögiviljakange
Valmistamine
Võta ümmargune suurem taldrik või serveerimisalus (nt 24-26 cm läbimõõduga). Aseta taldriku keskele tagurpidi klaas või väike kauss. Määri hummus ringikujuliselt ühtlase kihina taldrikule (ümber klaasi/kausi). Puista hummusele hakitud maitseroheline. Eemalda klaas/kauss.
Kaunista pärg tomatipoolikute, granaatõunaseemnete ja hakitud pähklitega. Näkileiva vm võid asetada kausikesega pärja keskele või serveerida eraldi. Kui katad taldriku õhukindlalt, saad pärja valmis teha ka paar tundi enne serveerimist.
Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Hummusepärg
Veel üks tore idee hummusesõpradele.