Hummusepärg

Veel üks tore idee hummusesõpradele.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400-500 g hummust

hakitud värsket peterselli ja/ või koriandrit

granaatõunaseemneid

kirsstomateid

hakitud pähkleid vms kaunistamiseks

Serveerimiseks:

kuivik- ehk näkileiba või soolaküpsiseid ehk kreekereid

köögiviljakange

Valmistamine

Võta ümmargune suurem taldrik või serveerimisalus (nt 24-26 cm läbimõõduga). Aseta taldriku keskele tagurpidi klaas või väike kauss. Määri hummus ringikujuliselt ühtlase kihina taldrikule (ümber klaasi/kausi). Puista hummusele hakitud maitseroheline. Eemalda klaas/kauss.

Kaunista pärg tomatipoolikute, granaatõunaseemnete ja hakitud pähklitega. Näkileiva vm võid asetada kausikesega pärja keskele või serveerida eraldi. Kui katad taldriku õhukindlalt, saad pärja valmis teha ka paar tundi enne serveerimist.

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR