Võikana burgerid

India kuulsa võikana ("butter chicken/murgh makhani") aineil kanahakkkotlet saia vahel.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

600 g kanahakkliha

70 g Panko riivsaia

95 g Butter Chicken karripastat

25 g hakitud värsket koriandrit (u 1 dl)

1 hakitud sibul

1 sl oliiviõli

Serveerimiseks:

4 burgerikuklit või naan-leiba

Lisaks:

värsket münti

värske kurgi ribasid

mangotšatnit

friikartuleid

Jogurtikaste:

250 g kreeka jogurtit

2 sl hakitud värsket münti

1 sl sidrunimahla

Valmistamine

Kotlettide jaoks pane hakkliha, riivsai, võikanapasta, hakitud koriander ja sibul kaussi. Sega hoolega, siis jaota 4 pätsiks. 

Kuumuta suur mittenakkuv praepann või BBQ tugeval kuumusel. Lisa hakk-kotletid ja küpseta 4-5 minutit ühelt ja 4-5 minutit teiselt poolt, kuni liha on läbi küpsenud. Tõsta tulelt. 

Kotlettide praadimise ajal sega kokku jogurtikaste - selleks sega jogurt, hakitud münt ja sidrunimahl, maitsesta soola-pipraga. 

Tõsta soojale naanile või burgerikuklile esmalt mündijogurtit, siis mõned kurgiribad, hakitud münti, siis hakk-kotletid ja aseejärel mangotšatni. Tõsta peale teine naani- või kuklipoolik ja serveeri friikartulitega.

Loe veel:

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR