Kotlettide jaoks pane hakkliha, riivsai, võikanapasta, hakitud koriander ja sibul kaussi. Sega hoolega, siis jaota 4 pätsiks.
Kuumuta suur mittenakkuv praepann või BBQ tugeval kuumusel. Lisa hakk-kotletid ja küpseta 4-5 minutit ühelt ja 4-5 minutit teiselt poolt, kuni liha on läbi küpsenud. Tõsta tulelt.
Kotlettide praadimise ajal sega kokku jogurtikaste - selleks sega jogurt, hakitud münt ja sidrunimahl, maitsesta soola-pipraga.
Tõsta soojale naanile või burgerikuklile esmalt mündijogurtit, siis mõned kurgiribad, hakitud münti, siis hakk-kotletid ja aseejärel mangotšatni. Tõsta peale teine naani- või kuklipoolik ja serveeri friikartulitega.
Võikana burgerid
India kuulsa võikana ("butter chicken/murgh makhani") aineil kanahakkkotlet saia vahel.