Lambaseenikupihvid teriyaki-dipiga

Aasiapärase maitsestusega lambaseenikuid serveeri teriyaki-dipiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g lambaseenikuid

1 muna

2 tl riisiäädikat

2 tl sojakastet

1 dl Panko riivsaia

3 sl riivitud parmesani juustu

2 sl musti seesamiseemneid

Praadimiseks:

õli

Teriyaki-dipp:

3 sl sojakastet

4 tl mett

1 sl seesamiõli

1 tl riivitud ingverijuurt

0,25 tl tšillihelbeid

Valmistamine

Puhasta lambaseenikud, eemalda seenejalad. Kui seened on väga suured, võid need viiludeks lõigata. 

Klopi muna kausis lahti, maitsesta riisiäädika ja sojakastmega. 

Sega teises madalas kausis riivsai, riivitud parmesan ja mustad seesamiseemned.

Kasta seened esmalt munasegusse, siis mõlema küljega riivsaiasegusse. 

Prae seened pannil õlis mõlemalt poolt kaunilt kuldpruuniks. 

Sega dipikastme ained omavahel, serveeri koos paneeritud ja praetud seentega. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR