Aasiapärase maitsestusega lambaseenikuid serveeri teriyaki-dipiga.
500 g lambaseenikuid
1 muna
2 tl riisiäädikat
2 tl sojakastet
1 dl Panko riivsaia
3 sl riivitud parmesani juustu
2 sl musti seesamiseemneid
õli
3 sl sojakastet
4 tl mett
1 sl seesamiõli
1 tl riivitud ingverijuurt
0,25 tl tšillihelbeid
Puhasta lambaseenikud, eemalda seenejalad. Kui seened on väga suured, võid need viiludeks lõigata.
Klopi muna kausis lahti, maitsesta riisiäädika ja sojakastmega.
Sega teises madalas kausis riivsai, riivitud parmesan ja mustad seesamiseemned.
Kasta seened esmalt munasegusse, siis mõlema küljega riivsaiasegusse.
Prae seened pannil õlis mõlemalt poolt kaunilt kuldpruuniks.
Sega dipikastme ained omavahel, serveeri koos paneeritud ja praetud seentega.
Retsept siit.
Lambaseenikupihvid teriyaki-dipiga
Aasiapärase maitsestusega lambaseenikuid serveeri teriyaki-dipiga.