1 sl taimeõli
1 suur kollane ja 1 suur punane paprika
150 g suhkruherneid
300 g sulatatid hiidkrevette
punt talisibulat
180 g purk Lee Kum Lee Cantonese Sweet and Spicy Sauce vokikastet
Serveerimiseks:Eemalda paprikatelt seemned, lõika paprikad väikesteks tükkideks. Trimmi suhkruhernekaunad. Lõika talisibul väikese nurga all viiludeks. Kui kasutad külmutatud krevette, siis sulata need esmalt korralikult.
Kuumuta vokk või suur praepann. Lisa õli ja kuumuta suitsemiseni.
Lisa pannile paprikad ja suhkruherned, prae 2 minutit.
Lisa pannile krevetid ja prae veel 2-3 minutot, kuni krevetid on roosad. Minut peale krevette lisa pannile ka talisibul.
Kalla pannile vokikaste, kuumuta 1-2 minutit, kuni kaste on tuline.
Serveeri kohe, kõrvale paku sojakastmega segatud keedetud munanuudleid.
Ken Homi retsept ilmus ajakirjas BBC Good Food (Detsember 1999, Cantonese Sweet and Spicy Prawns)
Kantoni magusteravad krevetid