Kokteilsalat seentega

1980ndatel olid kokteilsalatid Eestis väga populaarsed. Siin üks võimalikest variantidest.

Kogus
kahele kuni kolmele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g marineeritud seeni või omas mahlas kuumutatud seeni

1 väike sibul

1 marineeritud kurk või väike õun

1 keedetud muna

rohelisi salatilehti

1-2 dl soola ja pipraga maitsestatud hapukoort

Valmistamine

Haki seened, sega hakitud või riivitud sibula, hakitud õuna või hapukurgi ja munaga. 

Vooderda pokaal salatilehtedega, siis tõsta pokaali seenesegu ja vala üle maitsestatud hapukoorega. 

Kaunista maitserohelise, väikeste seente ja munaviiludega. 

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR