Pikliz

Haiiti köögist pärit lisand, mis on pea alati söögilaual.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisategevused

Koostisosad

200 g tavalist kapsast

110 g porgandeid

1 paprika

1 sibul

3 talisibulat

1 šalottsibul

soola ja musta pipart

1 Scotch bonnet tšilli

5 dl valge veini äädikat

Valmistamine

Sega ribastatud kapsas, riivitud porgand, viilutatud paprika, viilutatud sibul, viilutatud talisibul, viilutatud šalottsibul ja viilutatud tšillid suures kausis. Lisa sool ja värskelt jahvatatud must pipar.

Pane kummikindad kätte ja "masseeri" segu põhjalikult, siis pane pikliz steriliseeritud purkidesse. Kalla peale valge veini äädikat.

Kaaneta ja lase külmkapis vähemalt 12 tundi maitsestuda.

Loe veel:

Retsept siit. Vaata veel retsepte: Epicurious.com (lisatud tüümiani ja nelki) ja New York Times (kasutab õunaäädikat)

LISA KOMMENTAAR