115 g tükeldatud grillitud veiseliha (carne asada)
20 peenikest friikartulit
2 sl kreemjat guacamole't
2 sl hapukoort
5 sl riivitud Mehhiko juustu
4 sl salsa-kastet
1 sl hakitud värsket koriandrit
1 sl hakitud tavalist sibulat või punast sibulat
1 suur nisutortilja (u 30 cm)
Valmista esmalt Carne Asada. Valmista salsa/pico de gallo. Valmista guacamole. Küpseta friikartulid.
Kuumuta tortiljat süte kohal veidike, et see pehmeneks.
Määri tortilja keskele ristkülikukujuliselt avokaadokreem ja selle peale hapukoor.
Tõsta peale Carne Asada, selle peale friikartulid.
Tõsta peale riivitud juust, salsa/pico de gallo, hakitud sibul ja hakitud koriander.
Pööra servad täidise peale, seejärel keera burrito rulli. Pane 1 minutiks mikrolaineahju, et juust sulaks.
Naudi.
Retsept siit.
Kalifornia Burrito
USAst San Diegost pärit burrito, mille sisse on keeratud ka kuumad friikartulid. Usutavasti valmistas esimese sellise burrito 1980. aastal üks San Diegos asuv Mehhiko "Taco Shop".