Oad ja suhkruherned tonnato-kastmega

Itaaliapärase tonnato-kastme ehk tuunikalamajoneesiga serveeritud kaunviljad.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

600 g suhkruherneid JA

peenikesi rohelisi aedube

oliiviõli

soola

Serveerimiseks:

tonnato-kastet ehk

tuunikalamajoneesi

Garneerimiseks:

veidi kappareid

veidi hakitud peterselli

Valmistamine

Valmista esmalt tonnato-kaste ehk tuunikalamajonees selle retsepti järgi. 

Kuumuta ahi 220C. 

Pane oad ja suhkruherned ahjuplaadile ühtlase ühekordse kihina. Nirista peale oliiviõli, maitsesta kergelt soolaga. Sega läbi ja siis küpseta 8-10 minutit. 

Nirista serveerimisalusele õhuke kiht tuunikalamajoneesi, siis tõsta sinna peale röstitud türgi oad ja suhkruherned. Niridsta peale tuunikalamajoneesi, 

Puista peale mõned kapparid ja veidi hakitud peterselli. 

Retsept siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR