Kalapulga Po' Boy

"Po' boy" on USA Louisiana osariigist pärit toitev võileib, mille täidiseks on röstbiif või siis praetud mereannid, enamasti krevetid, kala, austrid või krabi. Siin on argisem variant praetud kalafileepulkadega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 pehmet burgerikuklit või hot dog saiakest

0,5 ribastatud jääsalatit

1 suur viilutatud tomat

12 kalapulka

Majoneeskaste:

125 ml majoneesi

0,5 röstitud küüslaugumugulat

1 sl sidrunimahla

soola

Valmistamine

Rösti küüslaugumugul (vt nt seda retsepti). Lase jahtuda, siis tee valmis küüslaugumajonees - selleks pigista röstitud küüslaugu küünte sisu majoneesi hulka, suru kahvliga katki. Maitsesta. 

Lõika kuklid horisontaalselt (peaaegu) pooleks, siis rösti pannil/ahjus/rösteris kergelt kuldseks. (Soovi korral määri võiga). 

Määri saiale küüslaugumajonees. 

Tõsta kukli vahele viilutatud tomat ja ribastatud jääsalat. 

Prae kalafileepulgad pannil õlis mõlemalt poolt kuldseks ja krõbedaks. Lõika juppideks, pane kahe kuklipooliku vahele. 

Serveeri kohe. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR