Gnocchi hakklihakastmega

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1,5 sl oliiviõli

500 g veisehakkliha

1 hakitud sibul

1-2 riivitud porgandit

1 hakitud küüslauguküüs

400 g konservitud purustatud tomateid

500 g gnocchi'sid (itaalia klimpe)

2 sl riivitud parmesani juustu

soola ja musta pipart

Valmistamine

Keeda gnocchi-klimbid vastavalt pakendi juhistele. 

Kuumuta paksupõhjalises potis õli tugeval kuumusel. Lisa hakkliha ja pruunista see (umbes 5 minutit, sega pidevalt). Lisa hakitud sibul, riivitud porgand ja hakitud küüslauk ning prae veel umbes 5 minutit aeg-ajalt segades.

Maitsesta soola-pipraga, siis lisa purustatud tomatid ja kuumuta keemiseni. Siis lase kastmel umbes 15 minutit podiseda keskmisel kuumusel. 

Serveeri koos keedetud gnocchi-klimpidega, peale puista parmesani. 

Loe veel:

Retseptiidee siit. Retsepti testis ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR