väike punt talisibulat või rohelist sibulat
2 kooritud küüslauguküünt
450 g kalkunihakkliha
1 tl kuivatatud tüümiani või punet
1 laimi peenelt riivitud koor
soola ja musta pipart
750 g maguskartulit e. bataati
praadimiseks õli
Haki roheline sibul. Viiluta küüslauk. Pane kalkunihakkliha köögikombaini, lisa talisibul, küüslauk, tüümian/pune, Cajuni maitseainesegu, laimikoor ja sool-pipar. Töötle kiiresti ühtlaseks.
Vormi segust 4 hakkpätsi.
Koori maguskartulid, lõika kangideks.
Kuumuta suurel praepannil õhuke kiht õli, prae maguskartulifriikaid umbes 10 minutit, aeg-ajalt segades, kuni need on kenasti kuldsed. Tõsta köögipaberile tahenema ja hoia soojas.
Pane hakk-kotletid pannile ja prae 7 minutit ühelt ja 7 minutit teiselt poolt, kuni kotletid on kenasti küpsed.
Serveeri koos maguskartulifriikatega.
Allikas: Tesco Poultry Supplement, oktoober 1998
Cajuni kalkunikotletid
Kalkunihakklihast vürtsikad kotletid. Serveeri maguskartulifriikatega.