Cajuni kalkunikotletid

Kalkunihakklihast vürtsikad kotletid. Serveeri maguskartulifriikatega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
35 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

väike punt talisibulat või rohelist sibulat

2 kooritud küüslauguküünt

450 g kalkunihakkliha

1 tl kuivatatud tüümiani või punet

2 tl Cajun'i maitseainesegu

1 laimi peenelt riivitud koor

soola ja musta pipart

750 g maguskartulit e. bataati

praadimiseks õli

Valmistamine

Haki roheline sibul. Viiluta küüslauk. Pane kalkunihakkliha köögikombaini, lisa talisibul, küüslauk, tüümian/pune, Cajuni maitseainesegu, laimikoor ja sool-pipar. Töötle kiiresti ühtlaseks. 

Vormi segust 4 hakkpätsi. 

Koori maguskartulid, lõika kangideks. 

Kuumuta suurel praepannil õhuke kiht õli, prae maguskartulifriikaid umbes 10 minutit, aeg-ajalt segades, kuni need on kenasti kuldsed. Tõsta köögipaberile tahenema ja hoia soojas. 

Pane hakk-kotletid pannile ja prae 7 minutit ühelt ja 7 minutit teiselt poolt, kuni kotletid on kenasti küpsed. 

Serveeri koos maguskartulifriikatega. 

Loe veel:

Allikas: Tesco Poultry Supplement, oktoober 1998

LISA KOMMENTAAR