Lillkapsapitsa praetud kukeseentega

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

Pitsapõhi:

1 lillkapsas

3 muna

150 g riivitud Västerbottensost® juustu või muud kuivemat juustu

1 dl mandlijahu

0,5 tl soola

näpuotsaga musta pipart

Kate:

2 dl crème fraîche'i

200 g värskeid kukeseeni

1 punane sibul

1 küüslauguküüs

1 sl võid

70 g värsket spinatit

1 sidrun

100 g riivitud Västerbottensost® juustu

punt värsket siledalehist peterselli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Peenesta lillkapsas köögikombainis või riivi peenelt. Sega muna, riivitud juustu ja mandlijahuga, maitsesta soola-pipraga. Suru segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 180-kraadises ahjus 10-15 minutit. 

Koori sibul, lõika sektoriteks. Haki küüslauk. 

Kuumuta kukeseened kuumal kuival pannil, kuni neist eralduv vedelik on aurustunud. Lisa sibul ja küüslauk ning või, maitsesta kergelt soola-pipraga ja prae kõik kergelt läbi. 

Lisa spinat, kuumuta läbi. Siis tõsta pann tulelt. 

Määri creme fraiche pitsapõhjale, siis laota peale kukeseenesegu. Maitsesta kergelt riivitud sidrunikoorega, siis puista peale riivitud juust. Küpseta 5-10 minutit. 

Puista peale hakitud petersell. Serveeri ja naudi!

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR