Kohupiima-odrakarask räimefileedega

Määri veel soojale räimetäidisega odrajahukaraskile võid ning serveeri soojalt tee kõrvale.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Leib/sai
Lisategevused

Koostisosad

250 g kohupiima

2 dl odrahelbeid

1 dl vett

1 tk riivitud porgandit

1 tl soola

3 tk muna

1 dl odrajahu

2.5 dl nisujahu

2 tl küpsetuspulbrit

Täidis:

300 g räime fileed

0.25-0.5 tl valget pipart

0.5 tl soola

2 dl riivitud juustu

panni määrimiseks õli

soojadele karaskitele määrimiseks võid

Valmistamine

Sega kohupiim, leotatud ordahelbed, riivitud porgand ja sool omavahel. Lisa ükshaaval munad. Lisa omavahel segatud jahu ja küpsetuspulber.
Määri küpsetuspaber õliga ning tõsta pool karaskitainast õhukese kihina ahjuplaadile. Laota räimefileed kenasti tainale, maitsesta soola ja pipraga ning puista üle riivjuustuga. Tõsta lusikaga peale ülejäänud tainas.
Küpseta 250-kraadises ahjus 15 minutit.

Soome retsept (Päivin silakkarieska)
LISA KOMMENTAAR