Omletirull timpnarmikutega

Murulaugu, timpnarmikute ja juustuga täidetud omletirull. Serveeri kasvõi õhtusöögiks.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

5 muna

5 dl piima

1,5 dl nisujahu

1 tl soola

Täidis:

300 g timpnarmikuid

2 sibulat

1 sl võid

1 sl rapsiõli

1 tl suhkrut

soola ja musta pipart

3 sl hakitud murulauku

150 g riivitud juustu

Valmistamine

Löö munad kaussi. Klopi juurde piim, siis sõelu juurde jahud. Maitsesta soolaga, siis lase tainal täidise valmistamise ajal paisuda.

Puhastas seened ja haki. Koori sibul, haki. Kuumuta seeni kuival kuumal pannil, kuni seentest eraldunud vedelik on aurustunud. Siis lisa või ja õli ning sibul, kuumuta, kuni sibul pehmeneb. Maitsetsa suhkru, soola ja pipraga.

Kalla omletisegu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Puista peale seenesegu, siis puista peale hakitud murulauk ja riivitud juust. 

Küpseta 200-kraadise ahju keskosas u 25 minutit. 

Siis keera valmis omlett küpsetuspaberi abil rulli. Puista peale veel veidi riivitud juustu ja pane veel mõneks minutiks ahju. 

Loe veel:

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR