800 g värskeid kitse-limanutte
2 sl margariini
1 sl karripulbrit
0,5-1 sibulat
2 köögiviljapuljongikuubikut
1,5 l vett
2 dl Beluga läätsesid
2-3 tüümianioksa
Puhasta ja tükelda seened. Koori ja haki sibul. Loputa läätsed, lase nõrguda.
Kuumuta potis või. Lisa karripulber, hakitud sibul ja hakitud seened. Kuumuta segades, kuni sibul on muutunud klaasjaks.
Murenda potti puljongikuubikud, lisa vesi. Sega ja kuumuta keemiseni.
Lisa pestud läätsed ja tüümianioksad. Kuumuta keemiseni, siis keeda, kuni läätsed on pehmed (keetmisaeg on kirjas pakendil).
Eemalda tüümianioksad, timmi maitse soolaga parajaks.
Serveeri kõrvale näiteks juuretisesaia.
Retsept siit.
Kitse-limanutisupp läätsedega