Kuumal suvepäeval on lihtne külmsupp mõnusaks vahepalaks. Võiga rukkileib maitseb külma supiga eriti hästi.
Võiga rukkileib maitseb külma supiga eriti hästi.
1 l keefirit
soola ja Cayenne'i pipart
2 pikka kurki
1 kimp rediseid
peotäis hakitud sibulapealseid
4 sl hakitud maitserohelist - nt
peterselli
tilli
koriandrit
Kalla külm keefir või joogiskyr kaussi, maitsesta soola ja tšilliga. Puhasta aedviljad ja haki peeneks, lisa koos hakitud maitserohelisega supile.
Serveeri kohe.
Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.
Imehea suvine roog!
Külmsupp maitserohelisega
Kuumal suvepäeval on lihtne külmsupp mõnusaks vahepalaks.
Võiga rukkileib maitseb külma supiga eriti hästi.