Pitsarullid

Mõnusalt pehmete pitsarullide sisse sobib hästi Synnøve Pizzariiv 200g, mis on segu mozzarella analoogist ja Edami juustust.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

Pärmitainas:

600 g nisujahu

12 g kuivpärmi

2 sl suhkrut

0,25 tl soola

400 g e. 4 dl käesooja piima

200 g toasooja pehmet võid

Täidis:

1 dl tomatipastat

2 sl kuivatatud pitsamaitseainet (pune, basiilik)

100 g tükeldatud keedusinki

200 g Synnove Pizzariiv juustu

Määrimiseks:

muna

Valmistamine

Sega kuivpärm ja 200 g jahu. Lisa sool ja suhkur. Lisa piim, sega läbi. Lisa veel pool jahust, sõtku korralikult läbi. Lisa pehme või, jätka sõtkumist ning lisa niipalju jahu kuni saad pehme ja elastse taigna.

Kata kauss puhta rätikuga ja lase soojas kohas tund aega kerkida.

Kui tainas on kahekordseks kerkinud, kummuta tainas jahusele lauale. Rulli tainas 1 cm paksuseks ristkülikuks.

Määri tainale tomatipasta, puista peale maitseainesegu, singitükid ja raputa üle riivjuustuga. Keera tainas pikemast servast rulli ja lõika 2 cm paksused viilud.

Tõsta rullid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pintselda pealt lahtiklopitud munaga.

Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.

Loe veel:

Foto: Liisi Laanemäe

LISA KOMMENTAAR