600 g nisujahu
12 g kuivpärmi
2 sl suhkrut
0,25 tl soola
400 g e. 4 dl käesooja piima
200 g toasooja pehmet võid
Täidis:1 dl tomatipastat
2 sl kuivatatud pitsamaitseainet (pune, basiilik)
100 g tükeldatud keedusinki
200 g Synnove Pizzariiv juustu
Määrimiseks:Sega kuivpärm ja 200 g jahu. Lisa sool ja suhkur. Lisa piim, sega läbi. Lisa veel pool jahust, sõtku korralikult läbi. Lisa pehme või, jätka sõtkumist ning lisa niipalju jahu kuni saad pehme ja elastse taigna.
Kata kauss puhta rätikuga ja lase soojas kohas tund aega kerkida.
Kui tainas on kahekordseks kerkinud, kummuta tainas jahusele lauale. Rulli tainas 1 cm paksuseks ristkülikuks.
Määri tainale tomatipasta, puista peale maitseainesegu, singitükid ja raputa üle riivjuustuga. Keera tainas pikemast servast rulli ja lõika 2 cm paksused viilud.
Tõsta rullid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pintselda pealt lahtiklopitud munaga.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.
Foto: Liisi Laanemäe
Pitsarullid
Mõnusalt pehmete pitsarullide sisse sobib hästi Synnøve Pizzariiv 200g, mis on segu mozzarella analoogist ja Edami juustust.