50 g keedusinki
120 g Cheddari juustu või muud juustu
4 sl nisujahu
3,5 dl Panko riivsaia
2 sl oliiviõli
20 g võid
250 g kirsstomateid
100 g beebispinatit
soola ja musta pipart
Serveerimiseks:keedetud kartuleid või kartuliputru
Lõika kanafileed horisontaalselt pooleks, nii et saad kokku 8 kanaeskaloppi. Tambi iga kanaeskalopp veidi õhemaks.
Aseta pooltele kanatükkidele juustu- ja singiviilud, siis tõsta peale ülejäänud kanatükid ja suru kokku.
Veereta soola-pipraga maitsestatud jahus, siis kasta lahtiklopitud munasse ja siis riivsaia sisse.
Tõsta 15 minutiks külmkappi tahenema.
Kuumuta ahi 200°C (pöördõhuga ahi 180°C).
Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga.
Kuumuta praepannil õli ja või keskmisel tulel. Prae kanašnitsleid esmalt ühelt poolt 3 minutit ja siis teiselt poolt 3 minutit, kuni need on kuldsed.
Tõsta ahjuplaadile, lisa kirsstomatid. Küpseta 5 minutit, kuni kanašnitslid on läbinisti küpsed ja kirsstomatid veidi pehmenenud.
Kuumuta spinatit praepannil 1-2 minutit.
Serveerimiseks jaota kanašnitslid taldriktuele, kõrvale kartulipuder/kartulid, praetud spinat ja küpsetatud kirsstomatid.
Retsept siit.
Kana cordon bleu
Paneeritud kanašnitsel, mis peidab endas sinki ja juustu.