Kana cordon bleu

Paneeritud kanašnitsel, mis peidab endas sinki ja juustu.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 kanafileed

50 g keedusinki

120 g Cheddari juustu või muud juustu

4 sl nisujahu

3,5 dl Panko riivsaia

2 sl oliiviõli

20 g võid

250 g kirsstomateid

100 g beebispinatit

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

keedetud kartuleid või kartuliputru

Valmistamine

Lõika kanafileed horisontaalselt pooleks, nii et saad kokku 8 kanaeskaloppi. Tambi iga kanaeskalopp veidi õhemaks. 

Aseta pooltele kanatükkidele juustu- ja singiviilud, siis tõsta peale ülejäänud kanatükid ja suru kokku. 

Veereta soola-pipraga maitsestatud jahus, siis kasta lahtiklopitud munasse ja siis riivsaia sisse.

Tõsta 15 minutiks külmkappi tahenema. 

Kuumuta ahi 200°C (pöördõhuga ahi 180°C).

Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. 

Kuumuta praepannil õli ja või keskmisel tulel. Prae kanašnitsleid esmalt ühelt poolt 3 minutit ja siis teiselt poolt 3 minutit, kuni need on kuldsed.

Tõsta ahjuplaadile, lisa kirsstomatid. Küpseta 5 minutit, kuni kanašnitslid on läbinisti küpsed ja kirsstomatid veidi pehmenenud. 

Kuumuta spinatit praepannil 1-2 minutit. 

Serveerimiseks jaota kanašnitslid taldriktuele, kõrvale kartulipuder/kartulid, praetud spinat ja küpsetatud kirsstomatid. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR