Grillitud mustjuur peekonis

Ahjus või grillil küpsetatud hõrk mustjuureroog.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

mustjuurt

Ameerika toorsuitsu- peekoniviile

rosmariini

Valmistamine

Kuumuta ahi 180C. 

Pese mustjuured, siis koori köögiviljakoorijaga. Loputa ja keera KOHE õhukese peekoniviilu sisse. (Kui kohe pole aega peekonisse keerata, siis pane kooritud mustjuured sidrunimahlaga maitsestatud külma vee sisse).

Aseta ahjupannile ja küpseta 180-kraadises ahjus 45-50 minutit või kuni peekon on krõbe ja kuldne ja mustjuur küpsenud. 

Puista peale hakitud rosmariini ning serveeri. 

Nipid ja soovitused:

  • Kui rooga peaks üle jääma, siis lõika jahtunud peast viiludeks ja lisa näiteks salatile. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 07.07.2020 16:27

Väga lihtne teha ja väga hea maitseelamus. Kuna mustjuur on meil siin üsna vähe tuntud köögivili, siis olen sellega päris mitmel grillipeol elevust tekitanud :)