Spargel tonnato-kastmega

Valge ja roheline spargel kuulsa tuunikalamajoneesi ehk tonnato-kastmega. Siin on tonnato-kaste tavapärasest paksem.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 õliga tuunikalakonservi

4 sl majoneesi

4 sl kappareid

2 sl oliiviõli

veidi sidrunimahla

8 ilusat valget sparglit

punt rohelist sparglit

mõned kapparimarjad

laimi või sidrunit

hakitud värsket peterselli

Valmistamine

Nõruta tuunikalakonservid. Pane kannmikserisse koos majoneesi, kapparite ja õliga, töötle ühtlaseks. Maitsesta sidrunimahlaga. 

Koori valge spargel koorimisnoaga, murra varre puine alumine ots ära. Keeda kergelt soolaga maitsestatud vees u 5 minutit. 

Murra rohelistelt sparglitelt varre alumine puine ots ära ja pane keeda neid u 1 minut. 

Jahuta sparglid külma vee all, nõruta.

Pane sparglid vaagnale või taldrikutele, tõsta peale tuunikalamajonees. Kaunista kapparimarjade, laimiviilude ja peterselliga. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR