Pese maguskartulid, lõika pikuti pooleks. Haki sibul peeneks, haki küüslauk. Lõika Taleggio tükkideks.
Pintselda maguskartul õliga. Aseta ahjuplaadile, kata fooliumiga ja küpseta 1 tund. Siis eemalda foolium ja küpseta veel 15 minutit, kuni maguskartul on täitsa pehme ja nahk kergelt krõbe. Lase veidi jahtuda.
Kuumuta pannil 1 sl õli ja 20 g võid. Lisa hakitud küüslauk ja sibul ja prae 3-4 minutit, kuni sibul pehmeneb. Pane segu kaussi.
Uurista maguskartuli sisu välja, lisa kaussi. Lisa tüümianilehekesed, muna, msukaat, Taleggio ja ülejäänud või (40 g). Maitsesta soola-pipraga.
Tõsta segu maguskartulikoorte sisse, nirista peale veidi oliiviõli. Küpseta veel 20 minutit või kuni roog on pealt krõbe.
Maguskartul Taleggio juustuga