Võrtsjärve suitsulatikas / Saare leivaõhik / lehtkapsakrõps

Sellist suupistet pakkus Emmanuel Wille (restoran Olde Hansa) 2020. aastal Eesti Vabariigi presidendi vastuvõtul Viljandis.

Kogus
Valmistusviis
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Valmistamine

Viiluta leivast õhukesed viilud ja lõika diagonaalis kolmnurgad. Pane leivaviilud nurga alla ja küpseta ahjus 155C juures kuni kuivanud. Jahuta.

Puhasta suitsulatikas hoolikalt luudest, haki latikas peeneks. 

Sega omavahel majonees, keedetud riivitud muna ja hakitud suitsulatikas. Maitsesta soola ja cayenne'i pipraga.

Vormi latikakreemist pallike ja aseta see leivatükile. Kaunista lehtkapsakrõpsu ja forellimarjaga.

Nipid ja soovitused:

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR