Sellist suupistet pakkus Emmanuel Wille (restoran Olde Hansa) 2020. aastal Eesti Vabariigi presidendi vastuvõtul Viljandis.
musta leiba
suitsulatikat
majoneesi
keedetud muna
soola ja Cayenne'i pipart
kuivatatud lehtkapsast
forellimarja
Viiluta leivast õhukesed viilud ja lõika diagonaalis kolmnurgad. Pane leivaviilud nurga alla ja küpseta ahjus 155C juures kuni kuivanud. Jahuta.
Puhasta suitsulatikas hoolikalt luudest, haki latikas peeneks.
Sega omavahel majonees, keedetud riivitud muna ja hakitud suitsulatikas. Maitsesta soola ja cayenne'i pipraga.
Vormi latikakreemist pallike ja aseta see leivatükile. Kaunista lehtkapsakrõpsu ja forellimarjaga.
Võrtsjärve suitsulatikas / Saare leivaõhik / lehtkapsakrõps
Sellist suupistet pakkus Emmanuel Wille (restoran Olde Hansa) 2020. aastal Eesti Vabariigi presidendi vastuvõtul Viljandis.