Magus juustusalat

Juustusõprade dessert - ÖKO Saaremaa mahejuust kirsimoosi ja šokolaadikastmega.

Kogus
kuuele kuni kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

300 g ÖKO Saaremaa mahejuustu

piparkoogipuru või Kreeka pähkleid

kodust või Küllus kirsimoosi

rosmariini

Šokolaadikaste:

50 g tumedat šokolaadi

75 ml 35% rõõska koort ehk vahukoort

näpuotsatäis jahvatatud kardemoni

Valmistamine

Valmista šokolaadikaste. Kuumuta koor keemiseni, tõsta pott tulelt ja lisa hakitud šokolaad. Sega, kuni šokolaad on sulanud. Maitsesta jahvatatud kardemoniga.

Lõika ÖKO Saaremaa mahejuust 1 cm paksusteks viiludeks. Lõika viilud kolmnurkadeks ja säti taldrikule tähekeseks. Võid teha suure tähekese seltskonnale nautimiseks või mitu väikest eraldi serveerimiseks.

Tõsta juustuviiludele kirsimoosi ja šokolaadikastet. Puista üle piparkoogipuruga. Kaunista rosmariiniga.

Serveeri kohe!

Kasutatud tooted:

Idee siit. Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Merx
postitatud 25.08.2020 10:00

Nii äge idee!