Tuunikalakorvikesed

Hommikusöögi- või brunchi-lauale sobivad saiakorvikesed tuunikalatäidisega.

Kogus
12 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Hommikusöök
Lisategevused

Koostisosad

12 viilu röstsaia

2 tuunikalakonservi

2 marineeritud kurki

4 sl majoneesi

veidi musta pipart

veidi riivitud parmesani juustu

Valmistamine

Nõruta tuunikalakonservid, pane kaussi. Lisa hakitud kurk ja majonees. Maitsesta musta pipraga. 

Vajuta röstsaiaviilud muffinipanni aukudesse, tõsta saiakorvikestesse täidis. 

Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 5-7 minutit, kuni saiaviilude servad muutuvad krõbedaks. 

Puista peale veidi riivitud juustu ja serveeri. 

Nipid ja soovitused:

  • Suured juustusõbrad võivad segada umbes 1 dl riivitud (parmesani) juustu ka tuunikalasegu hulka!

Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 25.10.2019 10:40

Väga mõnus vahelduseks tavalistele võikudele :)

Martiina
postitatud 01.11.2019 11:12

Maitsvad!