Hommikusöögi- või brunchi-lauale sobivad saiakorvikesed tuunikalatäidisega.
12 viilu röstsaia
2 tuunikalakonservi
2 marineeritud kurki
4 sl majoneesi
veidi musta pipart
veidi riivitud parmesani juustu
Nõruta tuunikalakonservid, pane kaussi. Lisa hakitud kurk ja majonees. Maitsesta musta pipraga.
Vajuta röstsaiaviilud muffinipanni aukudesse, tõsta saiakorvikestesse täidis.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 5-7 minutit, kuni saiaviilude servad muutuvad krõbedaks.
Puista peale veidi riivitud juustu ja serveeri.
Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.
Väga mõnus vahelduseks tavalistele võikudele :)
Maitsvad!
Tuunikalakorvikesed
Hommikusöögi- või brunchi-lauale sobivad saiakorvikesed tuunikalatäidisega.