Peedisalat kodujuustu, suitsukana ja konservubadega.
300-500 g riivitud keedetud peeti
300 g suitsukana (u 3 kintsu)
400 g purk konservitud valgeid ube
3-4 marineeritud kurki
330 g kodujuustu
soola ja musta pipart
hakitud maitserohelist
Sega kausis riivitud peet, puhastatud ja tükeldatud suitsukana, nõrutatud konservoad, hakitud kurk ning kodujuust omavahel.
Maitsesta soola-pipraga, soovi korral sega hulka hakitud maitserohelist.
Retsept on mugandatud Johandra-Lisett Iljušini raamatust "Lihtsuse võlu taldrikul" (2019, Rahva Raamat). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Täitsa mõnus salat, head kokkusobivad maitsed, aga ma paneks ikkagi kodujuustu asemel majoneesi-hapukoorekastet.
Kõlab lihtsalt ja maitsvalt :)
Peaaegu rosolje
Peedisalat kodujuustu, suitsukana ja konservubadega.