Pane mustikad ja suhkur potti ning kuumuta keemiseni. Keeda tasasel tulel umbes 10 minutit, kuni marjad on katki keenud. Kurna läbi sõela ja mahl hoia alles. Vaja on 5 dl mustikamahlajooki - vajadusel lisa juurde vett (u 2 dl).
Kuumuta saadud mustikaleem potis, sõrista juurde manna ja vispelda hoolega. Keeda tasasel tulel 10 minutit, sega sageli.
Tõsta pott tulelt ja lase jahtuda. Pane umbes 2 tunniks külmkappi.
Klopi jahtunud mustikapuder kenasti kohevaks - tasasel kiirusel kulub selleks elektrimikseriga umbes 15 minutit.
Kalla rosmariinipiima ained väikesesse potti ning keeda 2-3 minutit tasasel tulel. Lase jahtuda vähemalt 30 minutit külmkapis.
Serveerimisel paku mustika-mannavahtu koos rosmariinipiima ning värskete mustikatega.
Mustika-mannavaht ja rosmariinipiim